weby pro nejsevernější čechy

Šanovský park ožije v sobotu 17. června

V sobotu 17.6. se v Šanovském parku u Mušle uskuteční osmý ročník sousedské slavnosti Živé Teplice, kterou pořádá spolek SAYFY z.s..Slavnost podporuje komunitní život ve městě a snaží se propojovat lidi různých věkových, názorových i národnostních skupin. Jednoduše spojuje všechny, kteří si chtějí zpříjemnit život ve městě.

Můžete se těšit na hudební vystoupení teplického zpívajícího básníka Jakuba Cermaque v duu s violistkouJulií Goetzovou, kytarové duo FóPá, známé Hambaeros, ale i představení Štěpánčina divadla a mnoho dalšího.

Pro děti je připraven program v podobě tvořivých dílen, sportovních workshopů a dalších aktivit.Na trhu autorských výrobků si jako každý rok můžete zakoupit spoustu krásných věcí.

Šanovský park začne ožívat už kolem 14. hodiny, nepřehánějte to tedy s obědem a přijďte ochutnat občerstvení ze všech koutů světa. Abychom vytvořili co nejméně odpadu, nezapomeňte si doma svou oblíbenou sklenici či kelímek. Jak vidíte je toho pro vás připraveno opravdu mnoho, podrobný program a další informace najdete na Facebookové události Živé Teplice 2023 nebo webové stráncewww.ziveteplice.cz.

Děkujeme za podporu Statutárnímu městu Teplice, stavebninám DEK a JH architektonické kanceláři Jan Hanzlík.

Tagy