weby pro nejsevernější čechy

Jubilejní Nádheře přijela pogratulovat Vltava

Stalo se dobrou tradicí, že prázdniny v Ústí nad Labem uzavírá komunitní festiválek NÁDHERA, odehrávající se poslední roky ve Vrchlického sadech na Klíši. Bylo tomu tak i letos.

Promyky aka Míša, Lucka a Olinka ruku v ruce  s mnoha pomocníky připravily v příznivém letním počasí opět lahodné a laskavé odpoledne, které mělo tentokráte trochu slavnostnější ráz. NÁDHERA  totiž oslavila deseté narozeniny. Pogratulovat jí přišla téměř tisícovka (sic!) spokojených návštěníků, hudební tělesa Rosenbaum Muzic, Anton G., Fly to Mars, Markéta Chladová a Winterfellas i taneční kroužek Romano Jasnica. Největším tahákem a moc příjemným gratulantem byla skupina Vltava s Robertem Nebřenským, který si moc pochvaloval radostnou rodinnou atmosféru. Celý festiválek pak ukončil tanečním setem ústecký Laurent Garnier Marek Plch aka DJ D.Mouse. Tak jako vždy  se na Nádheře (stejně jako na jiných akcích, které Promyky pořádají)  sbíraly finance na dobrou věc. Letos to bylo na polohovací postel pro Honzíka Strnada.

Veliké díky míří sem : Statutární město Ústí nad Labem, Ústecká komunitní nadace, Zdeněk Ciboch Re/max G8 Reality, Greif-akustika, 7th Heaven, Tiskárna Slon, SALTEK.

(fotoreport Standa Jarolímek)

 

Tagy