weby pro nejsevernější čechy

Nadílka gólů a přetahovaná, Tygři nakonec berou o bod víc, Liberec : Karlovy Vary 5:4p

Ve sváteční den a v den kdy počasí už naznačilo, že podzim se mění v zimu nastoupili na libereckém stadiomnu proti domácím hokejistům hosté z Karlových Varů a naznačili, že se o výsledek budou prát usilovně. Dokázali to hned v první třetině, kdy jim vedení zařídil Tomáš Rachůnek, srovnat stav se domácím povedlo až v polovině zápasu, skóroval Jakub Rychlovský.

Do konce druhé třetiny se stav změnil ještě třikrát a stejně jako hra, která byla nahoru dolu, houpal se i výsledek druhé třetiny. Do kabin šli i nyní hosté s jednobrankovým vedením. Tygrům nelze upřít snahu, ale byl to takový ten den, kdy se kotouče odrážejí na druhou stranu, jste u nich později a prostě to tak docela nefunguje.

Jenomže do třetí třetiny přišli domácí přeci jen namotivovanější.

Nejprve Filippi srovnal a potom Vlach strhl vedení na stranu domácích…

Ve čtyřiapadesáté minutě ujel Gríger a překonal domácího brankáře Daniela Krále.

Bylo srovnáno a v prodloužení šlo o to, kdo si připíše o bod víc.

Byl to Adam Najman, který svým dnešním druhým gólem rozhodl o tom, že to budou domácí.

Branky: 6:47 Tomáš Rachůnek (K. Vary) 0:1, 25:05 Jakub Rychlovský (Liberec) 1:1, 30:22 Ondřej Procházka (K. Vary) 1:2, 35:24 Adam Najman (Liberec) 2:2, 36:19 Ondřej Beránek (K. Vary) 2:3, 42:49 Tomáš Filippi (Liberec) 3:3, 47:14 Jaroslav Vlach (Liberec) 4:3, 53:57 Dávid Gríger (K. Vary) 4:4,  63:24 Adam Najman (Liberec) 5:3p

Tagy