weby pro nejsevernější čechy

Berani se přetahovali s Tygry, ti nakonec podlehli býložravcům 2:3

Po jedné sněhové plískanici a sérii venkovních zápasů, ve kterých se Bílým Tygrům dařilo a upevnili si první místo v tabulce v dnešním (15/2/2019) domácím zápase přivítali hosty ze Zlína a po první, poklidné, třetině, ve které si vytvořili jednobrankový náskok (8:15, Jelínek)  se zdálo, že jejich jízda bude pokračovat. Jenomže ouha. Po gólu z ojedinělého nájezdu téměř přesně v polovině zápasu (28:04, Fořt ) se hra zrychlila, dostala nový náboj a přetahovaná o tři body se hrála až do konce zápasu.

Na začátku třetí třetiny šli domácí do tří a naděje na obrat byla na straně Beranů, Tygři ale náporu odolali a potom strhl Lenc vedení na stranu domácích (46:40). Ti měli i nadále tlak, ale hosté nabuzeni úspěchem ve druhé třetině se nevzdali a tak nejprve Herman srovnal (54:59) a minutu a půl před koncem dal vítěznou branku zápasu Kubiš.
Postavení vedoucího mužstva tabulky z Liberce to sice neohrozilo, protože ani jeho pronásledovatelé nezaznamenali vítězství, ale první bitva letošní sezóny, totiž ta o Prezidentský pohár, bude ještě napínavá.

Tagy