weby pro nejsevernější čechy

Výstaviště Drážďany: veletrh Aktiv+Vital

Ve dnech 15.–17. března 2019 se v Drážďanech koná již osmnáctý ročník veletrhu aktiv+vital. Kolem 200 vystavovatelů z celého Německa a Evropy představí to nejzajímavější z oblasti zdraví, krásy, wellness a fitness, zdravé, vegetariánské a veganské výživy, přírodní kosmetiky a klasických i alternativních léčebných metod. Veletrh je ideálním začátkem sezóny pro všechny sportovní nadšence, na něž tu čekají novinky z oblasti vodních sportů, běhu, horolezectví, turistiky, cyklistiky, streatwear módy, sportovního vybavení a technologií. Vše k vyzkoušení i k nákupu.

VEZMĚTE SI S SEBOU PLAVKY A RUČNÍKY
Stále více lidí se v každodenním životě zaměřuje na zdraví a pohyb. Aktivní cvičení, preventivní péče a regenerace jsou přitom úzce spjaty. Odpovědi na nejrůznější otázky z odvětví aktivního a zdravého života nabídne právě veletrh aktiv+vital.

Návštěvníci se seznámí nejen s nejnovějšími trendy z oblasti zdravého životního stylu, ale pokusí se najít i rovnováhu mezi pohybem a odpočinkem. Dozvědí se také, na co by si měli dát pozor a poznat, kdy je potřeba zpomalit.

Na druhou stranu si mohou otestovat své vlastní fyzické limity. Čeká je například boulderová stěna, umělá vlna po které se budou moci projet na skimboardu nebo mohou vyzkoušet řadu dalších vodních sportů, proto by si s sebou neměli zapomenout vzít plavky a ručníky.

Na své si přijdou i příznivci adrenalinu, pro něž tu bude pumptracková dráha (hřiště pro horská kola s množstvím kopečků a zatáček), ale i trasy pro skútry a skateboardy.

Bohatý doprovodný program zaručí návštěvníkům optimální, zdravý a sportovní start do jara. Mohou se například zúčastnit mezinárodního běhu Citylauf Dresden, který se letos poprvé spojil s veletrhem aktiv+vital. Se startovním číslem mají běžci vstup na veletrh zdarma. Start a cíl pro 4000 běžců je v HALLE 1.

V pátek 15. března potkáte na veletrhu mnoho zaměstnavatelů i zaměstnanců, kteří se zde dozví nové trendy v oblasti zkvalitňování pracovních podmínek. Stejný den bude patřit i školákům z Drážďan a okolí. Ti si na ploše 7000 m² vyzkouší nejrůznější sporty a otestují své sportovní dovednosti. Navíc získají odborné rady ohledně kvalitní výživy, zvládání stresu i prevence násilí a závislostí.

HLAVNÍ INFORMACE
KDY: 15.–17. 3. 2019 | denně 10–18 h (pá-ne)

KDE: výstaviště Messe Dresden, Messering 6, 01067 Dresden

DOPRAVA: tramvaj č. 10 zastávka „Messering, HALLE 1“ | možnost parkování u areálu výstaviště na parkovacích plochách P1, P2 a P7 (parkovací místa pro postižené osoby jsou vyhrazena přímo před hlavním vchodem „Hauptfoyer“ a před halou HALLE 1), parkovné 5 €/den (platí se při vjezdu)

VSTUPNÉ: 7 €/5 €, děti od 7 do 14 let 2,50 €, děti do 6 let zdarma, rodinná vstupenka 18 €, rodinná vstupenka single 11 €

Tagy