weby pro nejsevernější čechy

Ústecké muzeum opět otevírá 12. května!

Muzeum města Ústí nad Labem bude pro veřejnost znovu otevřeno již v úterý 12. května 2020. Opět zpřístupníme především novou velkolepou výstavu Písky známé a neznámé, která byla otevřena krátce před vyhlášením karantény. Aktuální informace a materiály k výstavě najdete na facebookovém profilu muzea.

V souvislosti se současnými protiepidemickými opatřeními bude v prostorách muzea povinnost nosit ústní roušku a v muzeu se smí v jeden okamžik pohybovat maximálně 100 návštěvníků, omezen je i počet návštěvníků v jednotlivých výstavních sálech. Žádáme proto návštěvníky o dodržování hygienických opatření a o pochopení a vstřícnost k případným dalším organizačním pokynům ze strany muzejních pracovníků.

Muzejní klubovna zatím nebude moci sloužit k posezení, ale pouze jako výstavní prostor. Stále trvá možnost zakoupit si publikace nebo suvenýry, případně jednoduché občerstvení. Bude možné s určitými omezeními posedět na venkovní terase nebo ve dvoře muzea.

Pro studium v muzejní knihovně bude platit povinnost dezinfekce rukou a do odvolání nebude veřejnosti poskytován volný přístup na veřejný internet přes muzejní počítače. Aktuální informace k provozu muzejní knihovny najdete také na jejím facebookovém profilu.

Tagy