weby pro nejsevernější čechy

Berani potrestali laxní hru Tygrů

Souboj týmu z čela tabulky, Bílých Tygrů, s týmem, který je aktuálně poslední měl zcela jiný průběh nežli si, zejména domácí, fanoušci představovali. Po vlažné první třetině sice dojem poněkud napravil Filippi, který dal první gól zápasu, ale to bylo všechno co liberečtí předvedli.

Laxní, chcete-li profesorský, to asi podle toho jak moc je máte rádi, výkon ale na vítězství v dnešním zápase nestačil. Naopak, jméno, které si po dnešku budou ve Zlíně dlouho pamatovat, je Köhler.

V pětačtyřicáté minutě vyrovnal a o chvilku později strhl vedení na stranu hostů.

Vyrovnal Záborský, ovšem přichází Köhler a dává na 2:3,  a půlminutku před koncem vrací Gríger Tygrům naději alespoň na dva body.

Jenomže je tu zpátky, ano, Köhler, a necelou minutu před koncem prodloužení dává vítězný gól.

V dnešním zápase se stalo všechno podstatné ve třetí třetině a i když právě v ní ukázal Liberec, že umí hrát moderní, rychlý a agresivní hokej, ztratil dva body a má o čem přemýšlet.

Góly:20:21 – Filippi (Liberec) – 1:0, 44:23 Köhler (Zlín) – 1:1, 46:05 – Köhler (Zlín) – 1:2, 51:24 Záborský (Liberec) – 2:2, 51:56 Köhler (Zlín) – 2:3, 59:27 Gríger (Liberec) – 3:3, prodloužení Köhler (Zlín) – 3:4

Tagy