weby pro nejsevernější čechy

6035 diváků vidělo mizerný výkon Tygrů, prohráli s Třincem 1:4

Ve dvacátém extraligovém kole přivítali liberečtí Bílí Tygři hokejisty z Třince, byl skoro plný dům, ale pro domácí fanoušky se po šedesáti minutách uspokojení nedostavilo. Výkon, který předvedli domácí je těžké pochválit.

Tygři dnes nejen, že nedokázali zaútočit, byli ale naprosto bezradní i v obraně. Byli nedůrazní, chybovali a zatímco se jim nedařilo dostat se do třetiny soupeře, když se situace obrátila, nedokázali často dostat puk z vlastního obraného pásma, čímž si způsobovali další trable.

Nebýt Kváči v brance, mohl být konečný stav ještě mnohem tragičtější.

Je pravda, že v polovině druhé třetiny se Tygři jakž takž stabilizovali, zahráli i jednu přesilovku, při které bylo patrné, že mají o jednoho muže v poli víc, co je to však platné, když vzápětí znovu inkasovali…

Jako letos už několikrát, probudila domácí časomíra pár minut před koncem zápasu a Ordoš korigoval výsledek na 1:4. Jenomže, to nestačí ani na tu letošní tradiční plichtu, natož na vítězství.

Góly:14.22 Dravecký (Třinec) – 0:1, 33:42 Hudáček (Třinec) – 0:2, 36:01 – Růžička (Třinec) – 0:3, 51:00 Hudáček (Třinec) – 0:4, 53:46 Ordoš (Liberec) – 1:4

Tagy