weby pro nejsevernější čechy

Odlepili se Tygři ode dna? Kladno porazili 3:2

Po čtyřech kolech jsou liberečtí Tygři třetí od konce a kladenští Rytíři o bod za nimi předposlední. Jaký zážitek nabídne souboj týmu, kterým se zatím nedaří podle jejich představ?

Odpověď přinesl středeční zápas a nebyl to pohledný hokej, vzrušení vlastně přinesla až poslední třetina, ale postupně.

Hned ve čtyřiačtyřicáté minutě se ujali vedení domácí brankou Jakuba Dvořáka, v páté minutě se trefil Filippi a v osmé Galvas. Hokej to nebyl moc ke koukání, ale domácí vedli, diváci byli spokojení a a druhá třetina měla tento vývoj potvrdit. Jenomže ouha.

Ještě do třicáté minuty to vypadalo nadějně, Tygři měli přesilovku a to dokonce zdvojenou!

Kladenští se ubránili a vzápětí korigoval skóre Ticháček a do konce třetiny vsítil kontaktní branku Tralmaks.

O tom, jestli některý z týmů bude bodovat naplno, nebo jestli dojde k dělbě bodů tak rozhodovala třetí třetina.

Ani o té nemůžeme hovořit jako o reklamě na hokej, spíš štěstěna než kumšt mohla rozhodnout komu nadělí vítězství, ale domácí měli přeci jenom náskok, který uhráli v první třetině.

Poznamenejme ječtě, že i v poslední části hry měli domácí převahu pět na tři, kterou nedokázali proměnit v branku, ale ani v nějaký souvislejší tlak, takže myslím, že tři body jsou hezký dárek, který si zasloužili tak napůl.

Góly: 0:44 Jakub Dvořák (Liberec) – 1:0, 5:04 Tomáš Filippi (Liberec) – 2:0, 7:38 Tomáš Galvas (Liberec) – 3:0, 32:32 Jiří Ticháček (Kladno) – 3:1, 37:21 Eduards Tralmaks (Kladno) – 3:2

Tagy