weby pro nejsevernější čechy

Northco triatlon 2017

V sobotu 15. července 2017 podvanácté, podruhé s logem MandaOne, a přece leccos letos jinak. Na varnsdorfském Mašíňáku proběhl další ročník Northco triatlonu.

Už fakt, že tentokrát se soutěžilo v sobotu, byl velkou změnou – pro mne příjemnou, protože o nedělích jsem pravidelně kolem oběda opouštěl areál, abych se stačil včas přesunout do Filipova. Takže tentokrát jsem mohl být od začátku do konce.

Bohužel, počasí se poslední roky opakuje (tzn. akci zrovna moc nepřeje). Sem tam sluníčko, aby se neřeklo, ale především zima a opakující se déšť… Ale ještě k těm změnám – prostor Mašíňáku prochází poslední dobou velkými úpravami, takže nová běžecká i cyklistická trať. To ostatní dle zvyklostí – první jako vždy dětská část. Tady pro mne největší překvapení, holky z České Lípy, 10 a 8 let. Neskutečné bojovnice.

Po vyhlášení výsledků dětský Duatlon v režii Schrödingerova institutu, několik kategorií (ta první a poslední jen ve dvou).

A samozřejmě, pak hlavní závod jako součást kvarteta MandaOne. Podle výsledkové listiny 13 štafet a šedesátka jednotlivců. Výsledky zde ->

Rok od roku fotek přibývá a jejich výběr trvá déle a déle. Komu by to ale nestačilo, za galerií odkazy na externí zdroje.

Miw pro Mandavan ->, Marián Maštrla na několikrát na FB ->

Rok 2016->, rok 2015 ->, rok 2014 očima pořadatelů ->, rok 2014 ve fotografii ->, rok 2013 ->, rok 2012 ->, rok 2011 ->.

Tagy