weby pro nejsevernější čechy

Vánoční turnaj ve florbale (Varnsdorf, prosinec 2017)

V pátek 15. prosince 2017 se ve Sportovní hale Varnsdorf konal 13. ročník vánočního turnaje ve florbale určený pro I. stupeň varnsdorfských základních škol, který pořádá ZŠ a MŠ Bratislavská Varnsdorf.

Tenhle týden potřetí florbal. Po informačně bohatě popsaném úterním klání II. stupně ZŠ a odpovídajících ročníků osmiletých gymnazií a turnaji pro střední školy něco i pro mrňata. Stejně jako minulý rok jsem se ale o akci nedozvěděl ani od žádné ze zúčastněných škol, ani ze žádných oficiálních městských zdrojů. Mlčení v podstatě pokračuje i po akci, informuje jen pořádající škola:

Děvčata skončila na druhém místě a chlapci na třetím. Patří jim veliká gratulace. Celkově se naše škola umístila na krásném druhém místě a hezký skleněný pohár jim předal náměstek hejtmana Mgr. Petr Šmíd, který tento turnaj začal pořádat.

Fotky z akce na webu školy zde ->

Nic o tom, které školy se účastnily, nic o celkovém vyhodnocení…

Pokud jsem schopen určit, účastnilo se méně základek i družstev než loni – poznám (díky dresům) pořádající Bratislavskou, Náměstí, Dolní Podluží. Podle se zpožděním zveřeněných fotek z turnaje na FB „nepoznaná“ škola opravu byla Východní.

Vzhledem k tomu, že jsem mohl být přítomen jen krátký čas, neviděl jsem vyhodnocení a nemohl nafotit výsledky. A jak je zjistit, nemám nejmenší tušení…

Album ZS Východní na FB (jen obrázky, bez jakéhokoli infa) ->

Rok 2016 ->

Tagy