weby pro nejsevernější čechy

Z Jeřmanic do Hodkovic nad Mohelkou se dostanou řidiči bez omezení, v září se, uzavře silnice na Záskalí

Ve čtvrtek 29. srpna skončí dopravní omezení na silnici I/35 v úseku Jeřmanice – Hodkovice nad Mohelkou. V Jeřmanicích omezení potrvá, rekonstrukce mostu bude pokračovat do 10.
října. První zářijový den se úplně uzavře silnice III. třídy na Záskalí. Důvodem je rekonstrukce havarijního mostu.
Úplná uzavírka jízdního pásu silnice I/35 v úseku Jeřmanice – Hodkovice nad Mohelkou bude ukončena ve čtvrtek 29. srpna. Silničáři vyměnili povrch vozovky. Omezení provozu v Jeřmanicích z důvodu rekonstrukce mostu však potrvá nejpozději do 10. října.
Od 15. září se začne opravovat jízdní pás na silnici I/35 od železničního mostu v Jeřmanicích až po sjezd do obce. Řidiči projedou obousměrně v jízdním pruhu ve směru na Liberec. Od 27. do 29. září bude úplně uzavřený sjezd i nájezd na Jeřmanice ve směru od Liberce, a to z důvodu pokládky nového asfaltu.
V neděli 1. září bude kvůli opravě mostu uzavřena silnice III. třídy v Hodkovicích nad Mohelkou – Záskalí. „Stávající most byl již v havarijním stavu. Díky rekonstrukci vzniknou nové železobetonové konstrukce a opraví se rám. Celkové náklady jsou 3,1 milionu korun. Zaplatíme to celé ze svého rozpočtu,“ vysvětlil Jan Sviták, náměstek hejtmana pro resort dopravy, investic a veřejných zakázek.
Úplná uzavírka potrvá do neděle 15. září. Od pondělí 16. září do 10. listopadu 2019 budou práce na havarijním mostu pokračovat za částečné uzavírky. Provoz budou řídit semafory. Úplná uzavírka omezí i spoje veřejné linkové dopravy. Podrobné informace jsou k dispozici na www.iidol.cz

Tagy